890020_1.jpg

Nutrend Endurosnack

tuba 75g, zelené jablko
Výrobce
Nutrend
Kód
890020
EAN
Dostupnost
Skladem 5ks
Naše cena
na dotaz

Popis

NUTREND  ENDUROSNACK

 

Při dlouhých fyzických aktivitách s vysokou tepovou frekvencí je příjem energie nezbytný, ale pevná strava může v takových situacích činit značné problémy. Každý, kdo se s takovou situací setkal, hledá zdroj energie v snadno dostupné formě. Ideální volbou je v tuto chvíli ENDUROSNACK – energetický gel s převážným obsahem sacharidů.

 

Při dlouhých fyzických aktivitách s vysokou tepovou frekvencí je příjem energie nezbytný, ale pevná strava může v takových situacích činit značné problémy. Každý, kdo se s takovou situací setkal, hledá zdroj energie v snadno dostupné formě. Ideální volbou je v tuto chvíli ENDUROSNACK – energetický gel s převážným obsahem sacharidů. Hlavní složku tohoto energetického gelu tvoří disacharid isomaltulóza (PalatinoseTM). Energie z něj se pozvolna uvolňuje a dodává palivo pro pracující svaly. Tento gel je dále obohacen o taurin, L-karnosin (dipeptid beta-alaninu a L-histidinu), větvené aminokyseliny BCAA v ideálním poměru 2:1:1 pro L-leucin a také o glukogenní aminokyseliny L-glycin a L-alanin. V průběhu aktivity lze skvěle doplňovat se sportovními nápoji typu ISODRINX nebo UNISPORT.

 

  • praktická forma znovu uzavíratelných tub
  • isomaltulóza (Palatinose™)
  • L-karnosin zlepšující vytrvalostní výkon a sílu, L-alanin
  • BCAA v poměru 2:1:1
  • taurin a glycin

 

ENDUROSNACK doporučené dávkování:

  • Použijte cca 20 minut před zátěží 1 tubu a zapijte dostatečným množstvím sportovního nápoje.
  • V průběhu zátěže pojídejte pravidelně, během jedné hodiny je možné použít 1 - 2 tuby. Vždy zapijte.
  • Maximálně 4 tuby za den.
  • Nepřekračujte doporučené dávkování!

 

ENDUROSNACK příchuť zelené jablko: voda, isomaltulóza - PalatinoseTM (je zdrojem fruktózy a glukózy), glukóza, zahušťovadlo xantanová guma, emulze zelené jablko (aroma, barviva E-102 - může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a E-131), taurin, glycin, L-leucin, L-alanin, regulátory kyselosti kyselina citrónová a kyselina jablečná, L-isoleucin, L-valin, konzervanty benzoan sodný a kyselina sorbová, L-karnosin, sladidla acesulfam K a sukralóza.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články